Divendres, dia 29 de maig de 2021 a les 10.00 hores

L’acte de clausura serà a càrrec de:

  • Dra. Rosabel Rodríguez, vicerectora d’Estudiants i directora del PACiS.
  • Sra. Amanda Fernández, directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa del Govern de les Illes Balears.
  • Dr. Llorenç Huguet, Rector de la UIB.

Comptarem també amb la intervenció de la Dra. Clara Grima, professora i coneguda divulgadora de Ciències Matemàtiques. Autora, entre altres, del llibre ¡Que las matemáticas te acompañen! (2018). 

Hi estan convidats, no només tot l’alumnat inscrit al MENTORiment 2021 i les seves famílies, sinó tots aquells i aquelles alumnes que, amb condició d’estudiant NESE per Altes Capacitats Intel·lectuals, estiguin interessats en el programa, així com orientadors, professionals i públic en general interessat en el tema de les altes capacitats.

La IV edició s’ha desenvolupat cada dissabte de gener a maig de 2021, acollint a 190 participants – 59 al·lotes i 131 al·lots – de 83 centres de les Illes Balears, dels quals 142 resideixen a Mallorca, 14 a Menorca i 34 a Eivissa.

La crisi sanitària provocada per la COVID i la incerteça derivada d’aquest fet, ens va fer decidir per un curs bàsicament virtual, on el 80% de les mentories han estat efectuades en línia, si bé, especialment les darreres, ja s´han pogut oferir de nou en format presencial.

Han participat 32 mentors i mentores i es varen ofertar un total de 45 mentories. Tot l’alumnat va poder escollir fins a 6 mentories.