El programa MENTORiment torna, amb la seva II edició, ple de noves experiències i mentors/es. Hem tingut molt en compte les valoracions i els suggeriments dels i de les participants de la primera edició, i, a més de mantenir els enriquidors tallers del curs passat, hem incorporat noves àrees de coneixement que de segur que us resultaran molt interessants.

En aquesta edició un presentam dues grans novetats!

MENTORiment a Menorca i Eivissa
Per tal de reduir els desavantatges de la insularitat i acostar les experiències que ofereix MENTORiment a tot el territori balear, enguany oferirem quatre dels nostres tallers a les illes de Menorca i Eivissa —dos a cadascuna. Aquests tallers s’adrecen a la població resident a Menorca i Eivissa, per la qual cosa també se’n farà una sessió a l’illa de Mallorca.

MENTORiment en femení
Enguany llançam MENTORiment en femení, un conjunt de tallers adreçat a les joves interessades en les àrees de ciències, tecnologies, enginyeries i matemàtiques (STEM), duts a terme per doctores i professores investigadores que suposen un exemple del fet que la ciència també és cosa de dones.